Chat with us, powered by LiveChat

Golf Digest -kenttäranking 2011: Tahko Golf yksi maan parhaista

Golf Digest -lehden kenttäranking ”Suomen Parhaat” tehtiin nyt kolmatta kertaa. Tutkimus on kattavin Suomessa tehty kenttäarviointi. Mielipiteensä kentistä, yksittäisistä väylistä, klubiravintoloista ja caddiemaster -palveluista antoivat toimituksen valitsema 99-jäseninen raati sekä golfpiste.comin kävijät.

Parhaat kentät 2011, New Course viides

Lukijat olivat huomioineet New Course -kentän huppukunnon ja äänestivät sen maan 5. parhaaksi. Nousua edelliseen tutkimukseen tuli 3 pykälää. Suuren yleisön mielestä Kytäjä South East oli ykkönen. Asiantuntijaraati valitsi New Coursen maan 6. parhaaksi kentäksi. Nousua edelliseen tutkimukseen niin ikään 3 pykälää. Kytäjä South East oli myös raadin suosikki.

”Paras ensivaikutelma” -kentät, New Course kolmas – Old Course kuudes

Uutena kategoriana Golf Digestin kenttärankingissa oli arvio siitä, miten palaajat kokivat ensimmäistä kertaa palaamansa kentän odotuksiinsa nähden. Tässä New Course äänestettiin upeasti kolmanneksi, edelle menivät ainoastaan Pickala Forest ja St.Laurence Golfin Pyhä Lauri. Tahko Old Course oli hienosti kuudes eli Tahko oli ylivoimaisesti paras kenttäkokonaisuus Suomessa tässä kategoriassa!

Dream18 -unelmakenttä, Old Coursen väylä 7 edelleen mukana

Myös tällä kertaa lukijat saivat äänestää suosikkireikänsä maan par-kolmosten, nelosten ja vitosten joukosta ja näin muodostui Suomen Dream18 -kenttä. Tahko Old Coursen henkeäsalpaavan kaunis ja haasteellinen väylä 7 säilytti paikkansa tässä joukossa ja lukijat äänestivät sen maan 3. parhaaksi par kolmoseksi.

Lue koko tutkimus: Golf Digest nro 8 / 2011

Kategoriassa Ajankohtaista