Chat with us, powered by LiveChat

Kapteenien tervehdys

align=leftalign=leftNyt on aika vaihtaa sukset golfmailoihin ja suunnata lumista vapautuneille väylille. Seuratoimintakin on herännyt talvihorroksestaan ja me kapteenit olemme suunnitelleet tulevaa kautta yhdessä johtokunnan ja golfyhtiön kanssa.

Kauden alussa la 26.5. klo 15-17 järjestämme Tutustumispäivän, jonka tarkoituksena on kertoa upeasta lajistamme siitä kiinnostuneille tahkolaisille ja nilsiäläisille. Iltapäivän on lajiin tutustumista golf pro Janne Eskolan johdolla, seuratoiminnan ja kentänhuollon esittelyä sekä kahvitarjoilu. Jos teillä on tuttavia, joita golf kiinnostaa, kannustakaa rohkeasti mukaan. Samana iltapäivänä järjestetään myös kauden ensimmäinen naisten ja miesten yhteinen klinikka, jossa Jannen johdolla muistellaan svingin perusteita.

Tulossa on myös sääntöilta, jossa perehdytään sääntöihin ja varsinkin niissä tapahtuneisiin muutoksiin golfliiton edustajan johdolla. Illan päätteeksi on mahdollisuus suorittaa/päivittää seuratuomari-koe.

Kisakausi avataan Kapteenin kierroksella Old Coursella lauantaina 19.5. Kierroksen jälkeen on luvassa myös perinteistä iltaohjelmaa Wanhalla Klubilla. Tervetuloa mukaan!

Me kapteenit haluamme kehittää seuramme toimintaa ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita. Tarttukaa siis reilusti hihasta;-)!

Toivomme Teille kaikille antoisaa ja nautinnollista golfkesää ja mukavia kierroksia Tahkon kauniilla kentillä.

Aurinkoisin terveisin

Anu ja Arto

Naisten toiminta aloitetaan toukokuussa ”Golfarin salitreenillä ja lihashuollolla” Golden Resortilla. Tarkempi aika selviää lähempänä. Harjoituksen jälkeen mahdollisuus saunoa ja vaihtaa kuulumisia. Valtakunnallista Naisten Sunnuntaita vietetään su 10.6. pelin, ruokailun ja yhdessäolon merkeissä. Sunnuntaina 17.6. pääsemme Tarina Golfin naisten vieraiksi heidän vastaavaan kilpailuunsa. Naisten klinikoita ja peli-iltoja on tulossa myös pitkin kautta; seuratkaa ilmoittelua seuran nettisivuilla ja tarkistaa yhteystietonne Nexgolfista tekstiviestien saamisen osalta.

Seniorien toiminta vuoden 2012 kesällä on paljolti edellisen vuoden kaltainen. Tapahtumia on runsaasti, golfklinikat, viikkokilpailut, seuran kilpailut, tapaamiset, valtakunnalliset kilpailut ym. Jäsenten toivomuksesta on golfklinikat ja viikkokilpailut järjestetään perjantaisin, jotta pitkälle viikonlopulle Tahkolle tulevat voivat osallistua tapahtumiin. Kesän tapahtumakalenteri löytyy seuran tiedotussivuilta.

Kilpailutoimikunta toivoo mahdollisimman monen vapaaehtoisen panosta kesäkuun isoihin kilpailuihin, joita tulevat olemaan Senior Aluetour 6.6., FJT-osakilpailu 12.- 13.6., Tsemppi Tour 21.6. ja seurajoukkueiden SM-kilpailu 14. – 15.9. Näihin kilpailuihin tarvitaan talkoolaisia seurasta. Jos olet käytettävissä, ilmoittaudu caddiemasterille.

Kategoriassa Ajankohtaista