Lake & Forestin range avattu

Kevään tulo on hyvässä vauhdissa ja kesä lähestyy ripeää vauhtia myös Tahkon golfkenttiä.  Old Coursen ja Lake & Forest Coursen kaikki viheriöt on peitelty harsoilla suojaksi yöpakkasilta ja kevätahavalta eli tuulikuivumiselta.  Lähipäiviksi luvattu lämpöaalto sulattaa nyt nopeaa vauhtia loputkin lumet väyliltä ja lyöntipaikoilta.

Jälleen kerran mallikkaasti talvehtinut Lake & Forest päästään aukaisemaan ensin ja  normiaikataulussa eli viimeistään lauantaina 8.5. Ja jos lähiviikkojen säät ovat suotuisat niin jopa tätä aikaisemmin.

Old Coursen viheriöiden herkkä kylänurmikka -ruoholajike kärsii jonkun verran lumihomeesta, mutta kuntoutuu perinteisen nopeasti toukokuun lopulla tapahtuvaan avaukseen mennessä. Aukaisun tarkempi ajankohta selviää myöhemmin kevään edetessä.

Lake & Forestin range avattiin perjantaina 16.4. kello 12:00. Lyömään pääsee sekä katoksen  matoilta että ruoholta. Pallot kerätään alkuvaiheessa itse muistaen turvamääräykset eli kukaan ei lyö silloin kun palloja kerätään!

Old Coursen Wanhalla Klubilla on käynnissä caddiemastereiden asiakaspalvelutilojen remontti sekä golfautokatoksen rakennustyöt.

Golden Resortin päärakennuksen yhteyteen valmistuu kauden alkuun uusi wc, joka palvelee pelaajia ja range-harjoittelijoita myös päärakennuksen aukioloaikojen ulkopuolella.

 

 

 

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot