New Course muuttuu Lake & Forest Courseksi

Tahko Golf julkaisi jo syksyllä 2018 tiedon muutoksesta, jossa 18 reikäinen New Course kenttä muutetaan kahdeksi itsenäiseksi 9 reiän kentäksi. Nämä kentät ovat ensi kesänä nimiltään Lake Course ja Forest Course. Nimet kuvaavat niiden perusluonnetta.

Käytännössä muutos merkitsee enemmän joustavuutta ja mahdollisuuksia pelaajille. Molemmille kentille tulee omat varauskalenterit eli ne jotka haluavat pelata 18 reikää varaavat lähtöajan myös toiselle 9 reiän kierrokselleen. Suositeltava aikaväli tulee olemaan 2 tuntia 20 minuttia. Ja jos pelaaja haluaa esimerkiksi lounastaa kierrosten välillä niin nyt sekin on mahdollista.

Aamuisin pelaajia voidaan lähettää molemmille kentille lähes yhtäaikaa ja näin kenttien käyttöastetta saadaan parannettua. Kentänhoidollisista syistä lähtöaika toiselle tulee olemaan tuntia myöhemmin. Kentät voidaan myös pelata siinä järjestyksessä kuin pelaaja haluaa.

Hinnoittelussa Lake & Forest kentät ovat Old Coursea hieman edullisemmat. Osakkaan ja pelioikeuden haltijan Business kortilla voi jatkossa pelata joko 30 x 18 reiän kierroksia tai 60 x 9 reiän kierroksia.

Lisätietoa tästä muutoksesta tiedotetaan kevään mittaan ja niitä antaa Jukka Ilva, 044 555 7450.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot