Old Course avattu

Vihdoinkin, toteaa varmaan moni pelaaja! Old Course avattiin 28.5. klo 8.00.

Kuten aikaisemmin olemme tiedottaneet ovat kentän lyöntipaikat ja varsinkin väylät talvehtineet huomattavasti paremmin kuin edellisellä kaudella. Viheriöt sitä vastoin ottivat aika lailla siipeensä lumihomeesta ja niiden kuntoutuminen avausta edellyttävälle tasolle on kestänyt koleasta ja sateisesta keväästä johtuen aina tähän päivään saakka.

Ruoho kenttäalueella kasvaa nyt hillitöntä vauhtia eikä kaikkia alueita ole sateiden johdosta päästy raskailla koneilla leikkaamaan; nyt todella toivotaan, että oikea kesä alkaisi pian ja toisi mukanaan auringon paistetta ja poutapäiviä! Kyllä se ruohokin siitä sitten lyhenee!

Kentän väylä 18 viheriön ympäristö autokatokseen ja klubille päin on uutta Out of Bounds -aluetta. Pallon mennessä valkoisilla tolpilla merkityn alueen ulkopuolelle pelataan säännön 18.2a ja 18.2b -mukaan.

Kentällä on sateiden johdosta voimassa toistaiseksi siirtösääntö lyhyeksi leikatuilla alueilla.

HUOM! Golfautoilijoita kehoitetaan ajamaan pääsääntöisesti raffissa ja huoltoteitä pitkin!

Uusia golfautoja ohjataan Visage-järjestelmällä

Kuvan uudessa autokatoksessa odottaa 20 tuliterää sähkökäyttöistä Club Car -golfautoa kyytiin hyppääviä golffareita. Autojen liikkumista kenttäalueella ohjataan ja valvotaan Lake & Forestilta tutulla Visage-järjestelmällä. Jatkossa golfautoilla ajaminen liian lähelle griinejä, bunkkereita, lyöntipaikkoja ja vesiesteitä ei ole enää siis mahdollista. Näin säästetään kenttää ylimääräiseltä kulutukselta. Klubin läheisyydessä ja parkkipaikoilla autojen nopeus laskee turvallisuussyistä kävelyvauhtiin. Kenttäalueen ulkopuolella autot eivät enää toimi lainkaan ja sateiden jälkeen niiden liikkumista rajoitetaan väylillä.

Kummankaan kentän uusissa Visage -näytöissä ei enää ole etäisyyden mittaus-ominaisuutta.

Rangen Sääskiniementien puoleinen laajennettu nurmilyöntipaikka on käytössä. Kentän puoleinen siirtonurmialue on toistaiseksi poissa käytöstä.

 

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot