PELIRYHMIEN LAAJENTAMINEN

Tahko Golfin pelikausi Lake & Forest kentillä on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja varauskalenteri on ollut täynnä päivittäin heti aamusta alkuiltaan saakka.

Pelaaminen on tapahtunut suositusten mukaisesti kahden hengen ryhmissä ja pelaajat ovat noudattaneet annettuja ohjeita kiitettävän tunnollisesti; mitään huomautettavaa ei ole ollut!

Peliryhmien laajentaminen

Seurattuaan viranomaisten yleisohjeisiin ja määräyksiin tulossa olevia muutoksia sekä muiden kotimaisten golfyhteisöjen käytänteitä on Tahko Golfin hallitus päättänyt, että perjantaista 8.5. alkaen pelaaminen  Tahkolla on ollut mahdollista myös 3 – 4 pelaajan ryhmissä. Suositus tälle on, että ryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista.

HUOM! Varauskalenteri on avoinna kahden pelaajan varauksille eikä Tahko Golf tule avaamaan voimassa olevia kahden pelaajan lähtöjä automaattisesti ennen kuin 30.5. alkaen. Varausten mahdollinen laajentaminen tapahtuu ainoastaan varaajan suostumuksella ja caddiemasterin toimesta joko soittamalla 0600 550 740 tai lähettämällä sähköpostia os. toimisto@tahkogolf.fi

Riskiryhmiin kuuluvat ja myös muut pelaajat voivat siis jatkossakin pitää kahden pelaajan lähtönsä suljettuna muilta pelaajilta.

Teknisistä syistä peliryhmien lähtövälit ovat toukokuun loppuun saakka edelleen 8 minuuttia. Vaikka kentällä on myös 3 ja 4 pelaajan ryhmiä toivomme kentän rullaamisen pysyvän yhtä joustavana kuin tähänkin saakka.

EDELLEEEN SUOSITUS ON, ETTÄ PELAAMINEN TAPAHTUU PIENEMMISSÄ LÄHTÖRYHMISSÄ!

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot