Chat with us, powered by LiveChat

SEURAOTTELUJEN SATOA

TT-CUP Tahko vs Tarina 10.-11.9.

Pieni ja pippurinen Tahko Golfin edustusjoukkue haastoi lukumäärältään huomattavasti itseään isomman Tarina Golfin joukkueen kaksipäiväiseen TT-Cup -koitokseen, joka pelattiin lauantaina Uudella Tarinalla ja sunnuntaina Tahko New Coursella. Kaikkien kategorioiden kolme parasta palkintoa matkasi Tarinaan, joten tällä kertaa voittajaseurasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Golden Cup Tahko vs. Laukaan Peurunkagolf 24.-25.9.

Tahko Golf kohtasi kuulaan syksyisessä säässä ja menneistä sateista huolimatta huippukuntoisilla kentillään Laukaan Peurunkagolfin kaksipäiväisessä koitoksessa, jossa pelattiin kolmea eri pelimuotoa 24-henkisillä joukkueilla. Lauantaina New Coursella Tahko otti voitot sekä greensome-pelimuodossa (8-4) että nelipallossa (7-5). Sunnuntaina Old Coursella vastaan asettui Tahkon monipuolisesta iltaviihteestä voimaa ammentanut Laukaa ja vei henkilökohtaiset reikäpelit pistein 13 1/2 – 10 1/2. Lopputuloksissa Tahko oli kolme pistettä parempi ja näin komea Golden Cup -kannu jäi edelleen meidän haltuun!

Molempiin tapahtumiin liittyi maittavat päivä- ja ilta-aterioinnit, joiden tarjoiluista kiitokset niin Golden Resortin, Ravintola UKON kuin Wanhan Klubinkin henkilökunnalle! Kiitokset myös kaikille osallistujille yli seurarajojen – ensi kesänä otetaan uusiksi.

Kategoriassa Ajankohtaista