Tahko Golf ja varautuminen Koronaviruksen takia

Tahko Golf ottaa huomioon kaikissa tekemisissään – nyt ja jatkossa – valtioneuvoston ja viranomaisten määräykset, ohjeet ja suositukset sekä reagoi luonnollisesti valmiuslakiin vastuullisesti.

Etelä-Suomessa on jo tässä vaiheessa kevättä avoinna muutamia golfkenttiä ja niissä on päädytty toistaiseksi sulkemaan klubien yhteydessä toimivat kuntosalit ja simulaattorit sekä keskeyttämään kaikki ryhmäharjoitukset ja -kurssit. Myös klubiravintolat ovat joko kokonaan suljettuja tai ne toimivat vain osittain. Harjoitusalueet, ranget ja itse kentät ovat vielä avoinna säiden mukaan.

Tulevan pelikauden alkuun on meillä Tahkolla kuitenkin vielä aikaa vajaat 2 kuukautta, joten kaikki valmistelut etenevät normaalisti ja varautumissuunnitelmat mahdollisiin muutoksiin tehdään sekä niistä tiedotetaan ajoissa.

Tulemme hyvin tarkasti ohjeistamaan mikäli kausi joudutaan aloittamaan poikkeusolosuhteissa tai pahimmillaan jopa kokonaan siirtämään sen aloitusta.

Muistetaan nyt kaikki noudattaa alla annettuja ohjeita, pidetään huoli toisista ja varsinkin kukin itsestämme!

 

Ohjeistus golfin harrastajien COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

  • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan.
  • Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
  • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
  • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
  • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.

Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.

Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

Pelikentällä:

  • Pidetään lipputanko aina reiässä.
  • Nosta pallo varovasti reiästä,jotta reikä ei vaurioidu.
  • Nosta vain oma pallosi reiästä.
  • Älä lainaa pelikaverin mailoja.

Nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile!

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta:
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

 

Kategoriassa 2 Etusivu nostoa, Ajankohtaista