TAHKO GOLFIN PELIKAUSI AVATTU – VASTUULLISUUS ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ!

 

Hyvät Tahkon golfyhteisön jäsenet,

Maailmanlaajuinen Korona-pandemia vaikuttaa tällä hetkellä kaikkeen inhimilliseen tekemiseen ja on hetkessä muuttanut koko maailmaa. Vastuullisuus, turvallisuus, annettujen määräysten ja ohjeiden tinkimätön noudattaminen sekä toisten ihmisten huomioonottaminen ovat nyt ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Poikkeuksena moneen muuhun maahan Suomessa voidaan harrastaa golfia kunhan kaikki muistavat toimia kentällä turvallisesti, vastuullisesti ja annettuja ohjeita kirjaimellisesti noudattaen.

Suomen Golfliitto yhdessä muiden golfin etujärjestöjen kanssa seuraavat erittäin tarkasti valtiovallan ja eri viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia ja tekevät omat ohjeistuksensa golfyhteisöille niiden pohjalta.

Sivuillemme on koottu keskeiset ohjeet, joita noudattamalla varmistamme, että saamme pitää kentät auki ja jatkaa golfin harrastusta – muistaen, että terveys on ykkösasia.

Tahko Lake & Forest Course avattiin vappuna

Kenttä on haasteellisesta ja vähälumisesta talvesta huolimatta talvehtinut mainiosti ja pääsimme aloittamaan pelaamisen suoraan kesägriineille.

Tahko Golf Club Oy:n hallitus on 17.4. kokouksessaan päättänyt, että pelaaminen Tahko Golfissa tapahtuu toistaiseksi enintään kahden hengen ryhmissä 8 minuutin lähtövälein. Perjantaista 8.5. alkaen lähtöryhmiä voidaan laajentaa tietyin edellytyksin. (kts. tarkempi ohje näiltä sivuilta)

Avausvaiheen poikkeustilanteen johdosta käytössä on yksi ajanvarauskalenteri sekä 9 että 18 reiän kierroksille. Kierros aloitetaan Lake Coursen tii ykköseltä, Golden Resort -päärakennuksen alapuolelta. Kun Old Course avataan palataan kenttää pelaamaan kahtena itsenäisenä 9 reiän kenttänä.

Aivan erityisen tärkeää on säilyttää riittävät turvavälit pelatessa ja estää ryhmien muodostuminen myös kenttä- ja klubialueilla sekä niiden läheisyydessä.

Klubiravintola ja caddiemaster-toiminnot

Klubiravintola toimii take away -periaatteella ainakin 31.5. saakka ja sieltä on mahdollisuus ostaa mukaan kierrokselle ns. vitriinituotteita. Myös kahvia, teetä ja virvokkeita on myynnissä.

Ajanvaraukset ja ilmoittautumiset toivotaan tehtävän NexGolf -järjestelmän kautta. Caddiemasterin tiskillä voi asioida yksi pelaaja kerrallaan turvavälit muistaen.

Mikäli kuulut riskiryhmään pyydämme sinua noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjeita.

Tahko Old Course avataan touko-kesäkuun vaihteessa

Koska toistaiseksi kaikki yli kymmenen hengen kokoontumiset ovat kiellettyjä ei luonnollisesti myöskään golfkilpailuja ja -tapahtumia järjestetä toukokuun aikana. Tästä ja kentänhoidollisista syistä johtuen Old Course kentän avaus tulee tapahtumaan kesäkuun alkupuolella. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Päivitämme näille sivuille jatkossakin ajankohtaisia tietoja pelaamisesta ja siihen liittyvistä ohjeista sitä mukaa kun niihin tulee muutoksia. Sivujen Tahko Golf info / Osakasedut -kohdasta löytyy myös omalla osakkeella tai vuokrapelioikeudella pelaaville kohdistetun Tahko – Tarina kausikortin sekä Järvi-Suomi kortin edut.

Vastaamme luonnollisesti sähköpostilla ja puhelimella kaikkiin tilanteesta johtuviin tai muihin kysymyksiinne.

Poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta haluan toivottaa kaikille Tahkon golfyhteisön jäsenille terveyttä ja vastuullista golfkautta 2020!

Ystävällisin terveisin

Tahko Golf Club Oy / Tahkon Golfseura ry

Jukka Ilva, toimitus- / toiminnanjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot