Chat with us, powered by LiveChat

Tahko – Tarina Golden Cup info

Tahko – Tarina Golden Cup pelataan tällä kertaa uudessa muodossa. Tarinalaisista ja Tahkolaisista kisaajista muodostetaan kolme tasavahvaa joukkuetta, Albatrossi, Holari ja Eagle, jotka kisaavat lauantaina Vanhalla Tarinalla greensome joukkuereikäpeleissä ja sunnuntaina Uudella Tahkolla henkilökohtaisena reikäpelinä.

Aikataulu:

Lauantai Vanha Tarina:

Ilmoittautuminen alkaen klo 7.30

Kisainfo klo 8.30

Yhteislähtö klo 9.00

Kierroksen jälkeen keittolounas klubilla.

Sunnuntai Uusi Tahko:

llmoittautuminen klo 8.00

Kisainfo klo 8.30

Yhteislähtö klo 9.00

Kierroksen jälkeen keittolounas klubilla.

 

”Golden Cup joukkuepelin pelimuotona greensome:

Greensome-pelimuodossa kahden jäsenen joukkueen molemmat pelaajat lyövät avauslyönnin, joista toinen, parin kannalta soveliaampi, valitaan sen reiän pelipalloksi. Sen jälkeen peliä jatketaan samaa palloa vuorotellen lyöden. Avauksen jälkeen lyöntivuorossa on pelaaja, jonka pallon nostettiin pois pelistä. ”

Golden Cup reikäpeli:

Reikäpeli on ottelu kolmen joukkueen (toisena pelipäivänä kolmen pelaajan) välillä reiän voitosta. Reikä voitetaan pelaamalla se vähemmillä lyönneillä kuin vastustajat. Reiän voi voittaa vain yksi joukkue kerrallaan.  Tasatuloksesta ei jaeta reikävoittoa, eikä tasattu reikä ns. siirry seuraavalle reiälle.

Golden Cup pisteiden lasku:

Jokaisesta Golden Cup ottelusta on jaossa 6 pistettä. Se joukkue (Tahkolla pelaaja), joka kyseisessä lähtöryhmässä on kierroksen jälkeen voittanut eniten reikiä, saa 3 pistettä, toiseksi eniten voittanut 2 pistettä ja viimeiseksi jäänyt 1 pisteen. Jos kaikki ovat voittaneet yhtä monta reikää, saavat kaikki kolme joukkuetta 2 pistettä. Jos kaksi parasta joukkuetta ovat voittaneet yhtä monta reikää, saavat molemmat joukkueet 2,5 pistettä ja viimeiseksi joukkue jäänyt 1 pisteen. Jos eniten reikiä voittaneen joukkueen takana olevilla joukkueilla on yhtä monta voitettua reikää, saavat molemmat joukkueet 1,5 pistettä ja voittanut 3. Yksilökilpailussa pisteet lasketaan samalla tavalla.

Golden Cup kilpailun voittaa kahden pelipäivän aikana eniten pisteitä kerännyt joukkue.

 

Lähtöajat, joukkueet (Albatrossi, Holari ja Eagle) ja reikäpeliryhmät (vaakatasossa tiiajan mukainen ryhmä

esim. Ruuska/Pennanen vs. Rantonen/Palsi vs. Hyvönen/Tuhkanen):

Kategoriassa Ajankohtaista