Chat with us, powered by LiveChat

Tahkon golfkausi käynnistynyt Lake & Forestilla

Viime kauden tapaan Tahkon golfkausi starttasi hieman normaalia aikaisemmin eli vapunpäivänä 1.5. Lake & Forest kenttä on talvehtinut mukavasti ja kausi päästiin aloittamaan jälleen kesägriineillä. Old Coursen viheriöillä on jonkin verran lumihomevaurioita, mutta nekin kuntoutuvat hyvää vauhtia suunniteltuun kauden avaukseen, joka Vanhalla kentällä tapahtuu lauantaina 29.5. Kapteenin kierroksen merkeissä. Molempien kenttien väylät ovat jo nyt selkeästi edellä vuoden takaista vastaavaa ajankohtaa.

Viime kesä oli ennätyksellinen koko Suomi-golfissa ja sitä se oli kaikilla mittareilla mitattuna myös Tahko Golfin osalta. Kaikki ennusmerkit näyttävät siltä, että nyt käynnistyvästä golfkaudesta tulee vähintäänkin yhtä vilkas. Kisoja ja tapahtumia on Tahkon kalenterissa koronaa edeltävän ajan tapaan runsaasti. Niiden läpiviennissä tullaan luonnollisesti noudattamaan kaikkia niitä suosituksia, ohjeita ja määräyksiä, jotka kulloinkin ovat voimassa.

Vastuullista golfia tänäkin kesänä

Vaikka koronatilanne onkin hieman parantunut ja rokotettujen määrä kasvaa päivittäin on meidän kaikkien golfareiden tärkeää olla edelleen korostetun huolellisia ja toimia vastuullisesti annettuja ohjeita ja määräyksiä noudattaen. Muistetaan siis golfkentilläkin käsihygienia, huolehditaan turvaväleistä, suositaan maskien käyttöä sisätiloissa ja pysytään kotona mikäli olo tuntuu vähänkään oireiselta!

Toivotan kaikille Tahkon golfyhteisön jäsenille nautinnollista ja ennen kaikkea turvallista golfkesää 2021. 

Jukka Ilva, toimitusjohtaja

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot