Chat with us, powered by LiveChat

Tasoitusten vuositarkistus (AHR)

Tasoitusten vuositarkastus (AHR) vuodelta 2015 on tehty tammikuun aikana Tahkon Golfseuran jäsenille.

AHR (Annual Handicap Review) on pakollinen kaikille Euroopan Golfliittoon (EGA) kuuluville maille, siis myös Suomelle. AHR:n tarkoituksena on saada pelaajan tasoitus oikeanlaiseksi, jos se on kauden aikana laskenut tai noussut merkittävästi.

AHR-laskenta tehdään automaattisesti kaikille niille pelaajille, joilla on kaudella 2015 ollut nk. virallinen/EGA tasoitus (=tasoituskortteja jätetty vähintään 4 kpl vuoden 2015 aikana). Tarkistusta varten tarvitaan bogeypistetiedot vähintään 8:sta kausilla 2015 ja 2014 pelatuista tasoituskierroksista (kilpailut ja harjoituskierrokset). Jos pelaajalla on 4-7 kierrosta kaudelta 2015, niin nämä kierrokset täydennetään 8 kierrokseen käyttämällä edellisen kauden (2014) viimeisiä kierroksia. Jos pelaajalla on enemmän kuin 8 tasoitustulosta kaudella 2015, nämä kaikki huomioidaan tarkistuslaskennassa.

NexGolf-ohjelma on tehnyt tasoitusten vuositarkistuksen ja siitä seuranneet tasoitusmuutokset automaattisesti NexGolf jäsentietoihin. Kukin aktiivisen EGA tasoituksen omaava jäsen voi jäsentiedoistaan (”Tasoitushistoria”) käydä katsomassa omalta kohdaltaan, muuttiko vuositarkistus tasoitusta. Se on voinut joko nostaa tai laskea jäsenen tasoitusta; mahdollinen muutos voi -2.0, -1.0, +1.0 tai +2.0.

Vuositarkistusta ei tehdä jos jäsenen tasoitus on yli 36 tai tasoitus ei ole EGA-aktiivinen.

Kategoriassa Ajankohtaista