Chat with us, powered by LiveChat

Varoitus golfosakkeiden hämäräkauppiaista

Golfosakkeiden markkinat Suomessa ovat tällä hetkellä varsin haastavat. Tarjontaa on huomattavasti kysyntää enemmän ja toteutuneiden kauppojen hinnat eivät kerro mitään itse osakkeen arvosta, vaan enempi siitä, että osake on käynyt omistajalleen syystä tai toisesta tarpeettomaksi.

Tätä tilannetta pyrkivät nyt hyödyntämään muutamat ns. hämäräkauppiaat, jotka lähestyvät golfosakkeiden omistajia luvaten ostaa osakkeita esim. yhden euron kauppahinnalla. Samalla he lupaavat vastata tämän jälkeen osakkeen vuosimaksuista  ja mahdollisista yhtiöveloista golfyhtiöön päin. Tästä he perivät esim. 300 € ”kauppakirjanteko-palkkion”. Tässä vaiheessa pitäisi myyjän hälytyskellojen jo alkaa soida!

Näitä kauppoja on tehty viime aikoina jonkin verran ympäri Suomea ja lähes kaikista on tällä hetkellä menossa poliisitutkinta – ja osasta on nostettu jo syytteitä sekä langetettu tuomioita. Kyseessä ovat siis lähes poikkeuksetta tahot, joiden hämärätaustat ovat viranomaisten tiedossa jo joistakin aikaisemmista kyseenalaisista kaupoista ja ”yritystoiminnasta”.

Tahko Golfin osakkeilla ei tällaisia kauppoja ole tehty. Jos osakkeenomistajia kuitenkin lähestytään edellä kuvatun kaltaisilla tarjouksilla, pyydetään ne ystävällisesti saattamaan allekirjoittaneen tietoon.

Lisätietoja asiasta antaa toimitusjohtaja Jukka Ilva, puh. 044 555 7450.

 

Kategoriassa Ajankohtaista