Varoitus! Hämärämiehiä golfosakkeita ostamassa!

Valitettavasti ns. ”hämärämiehet” näyttävät olevan jälleen liikkeellä. Kannattaa varoa erityisesti sellaisia golfosakkeen ostajia, jotka pyytävät ”järjestelypalkkiota” mahdollisen kaupanteon yhteydessä.

Näiden ostajien tavoitteena ei välttämättä ole halu sitoutua osakkeen omistamiseen ja sen mukana tuomien velvoitteiden täyttämiseen.

Lisäksi tällä hetkellä on suuri huoli siitä, että golfosakkeita negatiivisella kaupalla haalivat ostajat ovat pyytäneet myyjiltä henkilötunnuksia, koska sitä tarvitaan kauppakirjan laadinnassa.

Aktiivisin hämärämies on juuri näin toiminut ja hänen lisäkseen on liikkeellä muitakin. Kehotamme kaikkia golfosakkeen omistajia pidättäytymään kaupoista tällaisten henkilöiden kanssa eikä missään nimessä tule antaa omaa henkilötunnusta tuntemattomien käyttöön. Suurena vaarana on sen väärinkäyttö esimerkiksi hankkimalla tavaraa henkilötunnuksen omistajan piikkiin.

Jokaisen, joka on osakettaan myymässä kannattaa selvityttää tuntemattoman ostajan taustat olemalla yhteydessä Tahko Golfin toimistoon.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Jukka Ilva, 044 555 7450

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivun nostot