Big Bang & Bom Sucesso Senior Tour – nyt yhdessä!

Ei mikään tavallinen golfkiertue – Tahkon Big Bang osakilpailu perjantaina 15.9. Old Coursella klo 10.00

GoGolfin legendaarinen Big Bang -matka on nyt myös kiertue. Tule mukaan hulvattomaan hauskanpitoon, jossa golfin pelaaminen on toissijainen asia. Otathan kuitenkin golfmailat mukaan — jätä kiristävä pipo kotiin.

Ei hätää, vaikka harjoittelu ei olisikaan maistunut, sillä tällä kiertueella kaikentasoiset voivat pärjätä. Neljäs Big Bang -matka suuntautuu Costa Dauradaan. Tämän kiertueen jokainen osakilpailu on tsäänssi päästä mukaan elämäsi golfmatkalle.

  • 18 reiän kilpailu.
  • Pelimuoto: Henkilökohtainen modifioitu pistebogey. Parhaan tuloksen pelannut voittaa kutsun finaalimatkalle.Modifioidun pistebogeyn säännöt: parista saa 0 p, birdiestä +1p, eaglesta+3 jne. bogeystä -1p, tuplasta ja huonommasta -3p.
  • Paljon erikoisia erikoiskisoja.
  • Hintaan 59 € sisältyvät give away ja ruokailu (Tahkon osakkaat / pelioikeuden haltijat 29 €)

Bom Sucesso Senior Tour – Old Coursella perjantaina 15.9. klo 10.00

Joka osakilpailusta voittaja lunastaa paikkansa syksyn huippureisulle Bom Successoon, Portugaliin. Matkan lisäksi kiertueella on jaossa huikeita tavarapalkintoja, jotka tarjoaa GoGolf ja kiertueen mahtavat yhteistyökumppanit. Tahkon osakilpailu pelataan Old Coursella yhteislähtönä perjantaina 15.9. kello 10.00. Kilpailumaksu: GoGolfin jäsenet ja muut vieraspelaajat 59 €, Tahko Golfin osakkaat/pelioikeuden haltijat 29 €. Maksu sisältää buffetlounaan kisan jälkeen. Pelimuoto: henkilökohtainen pb, hcp. Yhteinen sarja naisilla ja miehillä. Ilmoittautumiset 12.9. mennessä caddiemasterille tai suoraan gogolf.fi/seniortour.

Kategoriassa Etusivun nostot