Chat with us, powered by LiveChat

Pelioikeussääntö 2021

PELIOIKEUSSÄÄNTÖ KAUDELLE 2021

YHTIÖJÄRJESTYS 5§ OSAKKEIDEN TUOTTAMAT OIKEUDET

ÄÄNIOIKEUS
A-sarjaan kuuluvalla osakkeella on yhtiökokouksessa äänestettäessä
yksi (1) ääni.

PELIOIKEUS
A-sarjaan kuuluva osake tuottaa yhden (1) pelioikeuden yhtiön golfkentillä. Tahko Golf Club Oy:n pelioikeuskirja tuottaa yhden (1) nimetyn pelioikeuden yhtiön vanhalla (Old Course) golfkentällä.

PELIOIKEUSSÄÄNTÖ
Tahko Golf Club Oy:n hallitus päättää vuosittain golfkenttien käyttöön liittyvistä pelioikeussäännöistä, jota A-sarjan osakkeen pelioikeuden haltijan on noudatettava.

YHTIÖJÄRJESTYS 6 § HOITOVASTIKE
Osakkailta peritään yhtiön toimintaa, golfkenttien ja niihin liittyvien rakennusten, rakennelmien ja laitteiden sekä muun omaisuuden hoitoa ja ylläpitoa varten hoitovastiketta. Hoitovastikkeen suuruuden määrää vuosittain yhtiökokous. Hoitovastikkeen suuruus on kultakin A-osakkeelta sama ja sen perimisen perusteena on A-osakkeiden lukumäärä.

Yhtiökokous päätti 19.2.2021, että Tahko Golf Club Oy:n A-osakkeen hoitovastike vuonna 2021 on 850 euroa sis. alv 10 % ja arvopaperien säilytysmaksu 50 euroa sis. alv 24 %. Säilytysmaksu peritään 1.9.2021 säilytyksessä olevista osakkeista.

Hoitovastikkeiden sekä muiden yhtiölle perittävien maksujen maksuajasta ja –tavasta päättää hallitus.

A-SARJAN OSAKKEEN TUOTTAMA PELIOIKEUS – PLATINA GOLFKORTTI
Hoitovastikkeen maksun suoritettuaan A-sarjan osake tuottaa yhden (1) nimetyn pelioikeuden. Pelioikeus on vuonna 2021 nimeltään Platina Golfkortti, joka on varustettu A-sarjan osakkeen numerolla sekä omistajan/haltijan nimellä.

Platinakortinhaltijalla on oikeus varata lähtöajat neljälle (4) pelaajalle, yhtä (1) kuukautta ennen lähtöaikaa. Kutakin yhtä (1) käytössä olevaa Platina Golfkorttia kohden kortinhaltijalla on oikeus tuoda kolme (3) nimettyä vieraspelaajaa. Vierailijat maksavat alennetun pelimaksun. Varattaessa lähtöaikaa on aina ilmoitettava Platina Golfkortin  omistajan/haltijan nimi, pelaajien seurat ja tasoitus.

A-OSAKKEEN OMISTAJAN/HALTIJAN MUUT PELIMAHDOLLISUUDET v 2021 – oikeus rinnakkaiskortteihin
Platina golfkortin haltijalla on erillistä vuosimaksua vastaan mahdollisuus hankkia rinnakkaiskortit avio-/avopuolisolle sekä samassa taloudessa asuville (alle 22 v.) junioreille.

GOLD GOLFKORTTI, avio-/avopuoliso,Gold
Golfkortti on varustettu A-sarjan osakkeennumerolla sekä käyttäjän nimellä. Vuosimaksu 425 € Kortinhaltijalla on oikeus varata lähtöaika neljälle (4) pelaajalle, yhtä (1) kuukautta ennen lähöaikaa. Kutakin yhtä (1) käytössä olevaa Gold Golfkorttia kohden kortinhaltijalla on oikeus tuoda kolme (3) nimettyä vieraspelaajaa. Vierailijat maksavat alennetun pelimaksun. Varattaessa lähtöaikaa on aina ilmoitettava Gold Golfkortin omistajan/haltijan nimi, pelaajien seurat ja tasoitus.

SILVER CARD, juniorit 15 v.  ja alle / maksuton, juniorit 16 – 22 v / 200 euroa
Golfkortti on varustettu A-sarjan osakkeen numerolla sekä käyttäjän nimellä. Kortinhaltijalla on oikeus varata lähtöaika yhdelle (1) pelaajalle, yhtä (1) kuukautta ennen lähtöaikaa. Ei oikeuta vieraspelaajien ajanvaraukseen eikä alennettuihin pelimaksuihin. Varattaessa lähtöaikaa on aina ilmoitettava Silver Golfkortin numero, kortinhaltijannimi, pelaajan seura ja tasoitus.

BUSINESS GOLFKORTTI
Hoitovastikkeen suorittamisen jälkeen A-sarjan osakkeenomistaja voi vaihtaa henkilökohtaisen pelioikeutensa Business Golfkorttiin seuraavasti;

Business Golfkortti, (avoin käyttöoikeus), 30 golfkierrosta;  Vuosimaksu 350 €.

Business Golfkortti, (avoin käyttöoikeus), seuraavat 10 kierrosta; lisämaksu 300 €

Max. 2 x 10 kierrosta yhtä pelioikeutta kohti.

Business Golfkortin haltijalla on oikeus varata lähtöaika yhtä (1) kuukautta ennen lähtöaikaa. Kutakin yhtä (1) käytössä olevaa Business Golfkorttia kohden on kortinhaltijalla oikeus tuoda kolme (3) nimettyä vieraspelaajaa. Vierailijoiden pelimaksu voidaan suorittaa Business Golfkortilla tai maksamalla erikseen alennettu pelimaksu. Varattaessa lähtöaikaa on aina ilmoitettava Business Golfkortin numero ja omistajan nimi, varaajan nimi, pelaajien seurat ja tasoitukset.

Business Golfkortille ladatut kierrokset ovat voimassa kesän 2021 ajan.

LÄHTÖAJAN  PERUUTUS
Ennakkoon varatun lähtöajan peruutus on suoritettava henkilökohtaisesti viimeistään yhtä (1) vuorokautta ennen varattua lähtöaikaa.
Peruuttamaton ja käyttämätön lähtöaika laskutetaan varauksen suorittajalta täysimääräisesti.

MAKSUJEN AJANKOHDAT
Tahko Golf Club Oy:n hoitovastikkeet (850  € alv 10 %/A-sarjan osake) erääntyvät 15.3.2021. Tahkon Golfseura ry:n jäsenmaksut erääntyvät 15.3.2021.