Puustila Golf & Ski

Puustila Golf & Ski

Parhaat jälkipelit Puustilan rantahuviloissa!

Puustila Golf & Ski huvilat sijaitsevat huippupaikalla Tahkon ydinalueella Tahkolahden aurinkoisella länsirannalla. Oma yksityinen ranta-alue ja upeat maisemat hemmottelevat asiakkaitamme. Ravintoloihin ja kauppoihin on matkaa alle kilometri,   Tahko Old Courselle muutama sata metriä ja n. 5 km päässä Tahko Lake & Forest Courselta.

Majoituksessa on valittavana runsaasti erilaisia huoneisto- ja huvila vaihtoehtoja 2-15 majoittujalle, yhteensä 130 vuodepaikkaa. Budjettimatkaajalle majoituksen omatoimipaketti ja VIP ryhmälle All Inclusive -paketit aamupaloineen. Teemme mielellämme tarjouksen juuri Sinun ryhmäsi toiveiden mukaan.

Green feet majoittujillemme syksy 2019

18 reikää 35 ,-/kierros

9 reikää 20 ,-/kierros

 

Perheen kanssa golf -lomalla

Kun matkustat perheen kanssa, löytyy kaikille kivaa tekemistä kävelymatkan päässä. Tahko Farmin eläinpiha sekä ratsastustalli sijaitsevat aivan Puustilan huviloiden vieressä ja kylpyläänkin on matkaa alle kilometri. Puustilan rannassa soutuveneet ja pelastusliivit ovat kaikkien majoittujien käytössä ja polkupyörät voit vuokrata Tahko Farmilta.

Omatoiminen golf -majoitus

Golfaa ja majoitu edullisesti. Voit halutessasi varata meiltä pelkän majoituksen ja tuoda omat liinavaatteet ja huolehtia huvilan siivouksesta. Löydät loma-asunnoistamme sopivan vaihtoehdon myös pienelle golf -porukalle.

VIP All Inclusive ja golfkokous -paketit

Kun haluat kaiken valmiina järjestämme ryhmällesi tasokkaan huvilamajoituksen, paljut, kokousvälineet, peliajat, green feet, aamiaiset ja muut ruokailut sekä aktiviteetit. Pyydä tarjous.

Tutustu loma-asuntoihimme kotisivuillamme ja tee varaus kätevästi nettivaraamossa.

www.puustila.com

http://puustila.com/

Tiedustelut ja varaukset myös puhelimitse:

Keskusvaraamo TAHKOcom

Avoinna ma-pe 9-17

p. 017 481 400

Keskusvaraamon suljettuna ollessa Puustila Golf & Ski toimisto palvelee vuoden ympäri myös viikonloppuisin ja pyhinä.
p. 045 111 0060

Tervetuloa jälleen Tahkon upeaan golf syksyyn!