Golfkauden avaus lähestyy

Tahkon golfkausi 2024 avataan Lake & Forest kentällä lauantaina 11.5. klo 8.00. Pakkasöistä ja hyisevän kylmistä päivistä johtuen säävarauksella.

Mennyt talvi alkoi harvinaisen aikaisin; lokakuun ensilumet ja pakkaset jäivät poikkeuksellisesti pysyviksi ja monet perinteiset kenttien syystyöt (mm. tautienestoruiskutukset ja lehtien keräykset) jäivät lähes kokonaan tekemättä. Tämä yhdistettynä erittäin runsaslumiseen talveen toi haasteita kenttien ja varsinkin niiden griinien talvehtimiselle.

Edellämainitusta huolimatta Lake & Forest kentän griinit selvisivät talvesta lähes pelkällä säikähdyksellä ja ovat yllättävänkin hyvässä kunnossa. Luonnollisesti mm. syksyn tapitusreikien umpeenmeno ja väylien kuivaminen kaipaisi nyt lämpöä ja aurinkoa, jota ei lähipäiville valitettavasti ole luvassa. Silti kenttä päästään avaamaan normaaliaikataululla. WiseGolfin ajanvaraus on avattu tänään 6.5.

Eri ruoholajikkeinen Old Course talvehtii perinteisesti uudempaa kenttäämme heikommin - niin tänäkin vuonna. Sen griineillä on runsaasti lumihomevaurioita ja tämän korjaamiseksi kaikki viheriöt tullaan kylvämään tällä viikolla. Kentän avaus on näillä näkymin lauantaina 1.6. Nyt todella toivotaan kelien lämpenevän!

Osuma Pitch & Putt par 3 kenttä ja Old Coursen range aukaistaan tiistaina 7.5.

Rangella pallojen keräys toistaiseksi itsekeräysperiaatteella. Palloautomaatti ei ole vielä käytössä.