Golfsimulaattori

Tahko Golf Club Oy on avannut huippumodernin TrackMan 4 -golfsimulaattorin Tahkon ydinkeskustaan Sokos Hotellia vastapäätä sijaitsevaan Vietti Suites -rakennuksen alakertaan (ent. SkiMac-suksivuokraamo). Sisäänkäynti Ravintola Mosquiton puoleisesta päädystä sähköisellä ovikoodilla, jonka pelaaja saa ajanvarausvahvistuksen yhteydessä.

Nyt voit varata aikoja golfsimulaattoriin Break Sokos Hotel Tahkon vastaanotosta, puh. 010 7629 550, sekä maksaa myös vuorosi sinne. Sokos Hotellin vastaanotosta saat lainaan myös golfmailoja – tämä vuokraus on sinulle maksutonta. HUOM! Hotellissa majoittuville S-Etukortilla 5 € alennus tuntihinnoista!

Mikä on TrackMan?

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on mm. 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan -lyöntitutkaa käyttävät tuotetestaukseen kaikki suuret maila- ja pallovalmistajat. Myös PGA- ja European Tourin televisiolähetyksissä nähtävät pallojen lentokaaret ja data on peräisin TrackMan -tutkista.

Myös viihdekäyttöön TrackMan soveltuu mainiosti; siinä voi järjestää pikkukisoja kavereiden kesken eri pelimuodoilla, pelata joukkuepelejä ja mm. pisin drive ja lähemmäksi lippua -kisoja.

Lisätietoja ja TrackMan 4 -esittelyn löydät os. trackmangolf.com

Lisää TrackMan 4 -esittelyvideoita löydät mm. YouTubesta.

Hinnasto

TAHKO GOLFSIMULAATTORI

Hinnasto 2021

Hinta / 1 hTahko Golfin
osakas
Sunnuntai – torstaiklo 9 – 15

25 €20 €
klo 15 – 21

35 €30 €

Perjantai – lauantaija juhlapyhinäklo 9 – 15

40 €35 €
klo 15 – 21

45 €40 €

Sarjakortti 10 h
klo 9 – 15 (su-to)

200 €175 €
klo 15 – 21 (joka päivä)

250 €200 €

​​​​​​​

Ajanvaraus ja maksaminen – tuotteet nyt myös verkkokaupassa

Simulaattori on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 09 – 21 välisenä aikana. Ajanvaraukseen pääsee NexGolfin TeeTime -palvelun kautta kirjautumalla omilla NexGolf -tunnuksilla osoitteessa teetime.fi.

Maksaminen tapahtuu varauksen yhteydessä NexPay -luottokorttimaksulla, Tahko Golfin verkkokaupasta tai laskulla. Suosittelemme 10 h sarjakortteja! Ne voi tilata os. toimisto@tahkogolf.fi ja maksaa vain laskulla.

Jos ostat simulaattori-tuotteen verkkokaupasta niin laita ajanvarauksen yhteydessä maksutavaksi laskulla.

HUOM! Jos olet Tahko Golfin osakas käytä alennuskoodia: OSAKAS (Tahko Golfin toimisto valvoo varauksia ja hoitaa laskutusta)

Varausehdot

 • Päivässä voi varata maksimissaan 3 tuntia per varaaja ja voimassa olevia varauksia yhdellä henkilöllä voi olla maksimissaan 6 tuntia.
 • Maksu tapahtuu varauksen yhteydessä TeeTimen NexPay-luottokorttimaksulla verkkokaupasta tai laskulla.
 • Jos varaat useamman tunnin peräkkäin niin jokainen tunti vaatii oman maksutapahtuman; suosittelemme tällöin verkkokauppaa tai laskutusvaihtoehtoa.
 • Saat varausvahvistuksen välittömästi ja ovikoodin 3 h ennen vuorosi alkamista, molemmat sähköpostiisi.
 • Varausoikeus kaikilla on 14 vuorokautta eteenpäin.
 • Ajan varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme vierasta. Varaukset voi perua 3 tuntia ennen varattua aikaa ilman sanktiota.
 • Vuorot alkavat tasatunnein ja päättyvät viittä vaille.
 • Omien mailojen käyttö suositeltavaa; lainamailoja veloituksetta Sokos Hotellista.
 • Tilassa on palloja ja tiitä. Omien pallojen käyttö on myös sallittua, mutta niissä ei saa olla mitään ylimääräisiä merkintöjä. Myös logopalloja on syytä välttää. Nämä jättävät jälkiä lyöntikankaaseen.
 • Yläkerrassa sijaitsee majoitustiloja, joten vältä ylimääräistä metelöintiä.
 • Tila tulee jättää käytön jälkeen siistiksi.
 • Muistathan käsihygienian ja kaikki koronaan liittyvät normaalit huolellisuusohjeet!

Lisätietoja simulaattorista antavat ja ongelmatilanteissa auttavat:

-PGA Pro Janne Eskola, 050 599 1992

-Tahko Golfin tj Jukka Ilva, 044 555 7450

-Palvelupäällikkö Sari Miettinen, 050 566 6726 (laskutus, teetime.fi)