Golfsimulaattori

Tahko Golfin huippumoderni TrackMan 4 -golfsimulaattori sijaitsee Tahkon ydinkeskustassa Sokos Hotellia vastapäätä KotiPizzan seinänaapurissa. Sisäänkäynti Ravintola Cervinan puoleisesta päädystä sähköisellä ovikoodilla 1503#.

​​​​​​​

Mikä on TrackMan?

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on mm. 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan -lyöntitutkaa käyttävät tuotetestaukseen kaikki suuret maila- ja pallovalmistajat. Myös PGA- ja European Tourin televisiolähetyksissä nähtävät pallojen lentokaaret ja data on peräisin TrackMan -tutkista.

Myös viihdekäyttöön TrackMan soveltuu mainiosti; siinä voi järjestää pikkukisoja kavereiden kesken eri pelimuodoilla, pelata joukkuepelejä ja mm. pisin drive ja lähemmäksi lippua -kisoja.

Lisätietoja ja TrackMan 4 -esittelyn löydät os. trackmangolf.com

Lisää TrackMan 4 -esittelyvideoita löydät mm. YouTubesta.

HINNASTO 2023Joka päivä Hinta / 1 h Tahko Golf
osakas/pelioikeus
Klo 9 - 15 25 € 20 €
Klo 15 - 21 35 € 30 €
Sarjakortti
Klo 9 - 15 (ma-pe) 200 € 175 €
Klo 9 - 21 (joka päivä) 250 € 200 €

​​​​​​​

Ajanvaraus ja maksaminen.

Simulaattori on avoinna kaikkina viikonpäivinä klo 09 – 21 välisenä aikana. Ajanvaraukseen pääsee WiseGolf App -sovelluksella samoilla tunnuksilla kuin golfin ajanvaraukseen. Voit varata ja maksaa ajan myös Sokos Hotellin respaan. Sieltä saat myös mailoja veloituksetta lainaan.

HUOM!. Sarjakortin voit tilata toimisto@tahkogolf.fi tai Sari Miettinen, 050 566 6726.


Varausehdot

  • Päivässä voi varata maksimissaan 3 tuntia per varaaja ja voimassa olevia varauksia yhdellä henkilöllä voi olla maksimissaan 6 tuntia.
  • Varausoikeus kaikilla on 14 vuorokautta eteenpäin.
  • Ajan varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme vierasta. Varaukset voi perua 3 tuntia ennen varattua aikaa ilman sanktiota.
  • Vuorot alkavat tasatunnein ja päättyvät viittä vaille.
  • Omien mailojen käyttö suositeltavaa; lainamailoja veloituksetta Sokos Hotellista (Huom talvikaudella).
  • Tilassa on palloja ja tiitä. Omien pallojen käyttö on myös sallittua, mutta niissä ei saa olla mitään ylimääräisiä merkintöjä. Myös logopalloja on syytä välttää. Nämä jättävät jälkiä lyöntikankaaseen.
  • Yläkerrassa sijaitsee majoitustiloja, joten vältä ylimääräistä metelöintiä.
  • Tila tulee jättää käytön jälkeen siistiksi.
  • Muistathan käsihygienian.

Lisätietoja simulaattorista antavat ja ongelmatilanteissa auttavat:

-PGA Pro Janne Eskola, 050 599 1992

-Tahko Golfin tj Jukka Ilva, 044 555 7450

-Palvelupäällikkö Sari Miettinen, 050 566 6726 (laskutus, WiseGolf App)