Golfsimulaattori

Tahko Golfin huippumoderni TrackMan 4 -golfsimulaattori sijaitsee 1.6.2023 alkaen Hotel Tahko Span aulassa ja on käytettävissä Span aukioloaikoina.

​​​​​​​

Mikä on TrackMan?

Trackman on moderniin tutkateknologiaan perustuva lyöntianalysaattori, joka tarjoaa niin realistisen simulaattorikokemuksen kuin sisätiloissa on mahdollista. Peliolosuhteita ja kentän virityksiä voi vaihdella oman mielen mukaan. Valittavana on mm. 70 täysmittaista ja kymmenen par 3 -kenttää eri puolilta maailmaa. Mukana ovat esimerkiksi Pinehurst ja East Lake Yhdysvalloista sekä Wentworth ja Valderrama Euroopasta.

Tavoitteelliselle harjoittelijalle Trackman kertoo kaikki tarvittavat tiedot lyönnistä. Siksi se on suosittu pelaavien ammattilaisten ja huippuvalmentajien keskuudessa.

TrackMan -lyöntitutkaa käyttävät tuotetestaukseen kaikki suuret maila- ja pallovalmistajat. Myös PGA- ja European Tourin televisiolähetyksissä nähtävät pallojen lentokaaret ja data on peräisin TrackMan -tutkista.

Myös viihdekäyttöön TrackMan soveltuu mainiosti; siinä voi järjestää pikkukisoja kavereiden kesken eri pelimuodoilla, pelata joukkuepelejä ja mm. pisin drive ja lähemmäksi lippua -kisoja.

Lisätietoja ja TrackMan 4 -esittelyn löydät os. trackmangolf.com

Lisää TrackMan 4 -esittelyvideoita löydät mm. YouTubesta.

HINNASTO 2024Joka päivä

Hinta / 1 h
Tahko Golf

osakas/pelioikeus
Klo 9 - 15

25 €
20 €
Klo 15 - 21

35 €
30 €Sarjakortti

Klo 9 - 15 (ma-pe)

200 €
175 €
Klo 9 - 21 (joka päivä)

250 €
200 €

​​​​​​​

Ajanvaraus ja maksaminen.

Simulaattori on avoinna kaikkina viikonpäivinä. Ajanvaraukseen pääsee WiseGolf App -sovelluksella samoilla tunnuksilla kuin golfin ajanvaraukseen. Maksu varauksen yhteydessä tai Tahko Span respaan.

HUOM!. Sarjakortin voit tilata toimisto@tahkogolf.fi tai Sari Miettinen, 050 566 6726.


Varausehdot

  • Päivässä voi varata maksimissaan 3 tuntia per varaaja ja voimassa olevia varauksia yhdellä henkilöllä voi olla maksimissaan 6 tuntia.
  • Varausoikeus kaikilla on 14 vuorokautta eteenpäin.
  • Ajan varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme vierasta. Varaukset voi perua 3 tuntia ennen varattua aikaa ilman sanktiota.
  • Vuorot alkavat tasatunnein ja päättyvät viittä vaille.
  • Omien mailojen käyttö suositeltavaa.
  • Tilassa on palloja ja tiitä. Omien pallojen käyttö on myös sallittua, mutta niissä ei saa olla mitään ylimääräisiä merkintöjä. Myös logopalloja on syytä välttää. Nämä jättävät jälkiä lyöntikankaaseen.
  • Tila tulee jättää käytön jälkeen siistiksi.

Lisätietoja simulaattorista antavat ja ongelmatilanteissa auttavat:

-PGA Pro Janne Eskola, 050 599 1992

-Tahko Golfin tj Jukka Ilva, 044 555 7450

-Palvelupäällikkö Sari Miettinen, 050 566 6726 (laskutus, WiseGolf App)