Puustila Golf & Ski


Puustila Golf & Ski

Parhaat jälkipelit Puustilan rantahuviloissa!

Puustila Golf & Ski:n majoituskohteet sijaitsevat Tahkon ydinalueella Tahkolahden aurinkoisella länsirannalla. Oma yksityinen ranta-alue ja upeat maisemat hemmottelevat asiakkaitamme. Ravintoloihin ja kauppoihin on matkaa alle kilometri, Tahko Old Courselle muutama sata metriä ja n. 5 km päässä Tahko Lake & Forest Course. Valittavana runsaasti erilaisia huoneisto- ja huvila vaihtoehtoja 2-15 majoittujalle, yhteensä 130 vuodepaikkaa.

Perheen kanssa golf -lomalla

Kun matkustat perheen kanssa, löytyy kaikille kivaa tekemistä kävelymatkan päässä. Tahko Farmin eläinpiha sekä ratsastustalli sijaitsevat aivan Puustilan huviloiden vieressä ja kylpylään matkaa alle kilometri. Puustilan rannassa soutuveneet ja pelastusliivit ovat kaikkien majoittujien käytössä ja polkupyörät voit vuokrata Tahko Farmilta.

Omatoiminen golf –majoitus

Golfaa ja majoitu edullisesti. Voit halutessasi varata meiltä pelkän majoituksen ja tuoda omat liinavaatteet ja huolehtia huvilan siivouksesta. Löydät loma-asunnoistamme sopivan vaihtoehdon myös pienelle golf -porukalle.

Pelilipun hinta low season 35e / kpl 18 reikää ja 20e / kpl 9 reikää, high season (heinäkuu) hintaan 40e / kpl 18 reikää ja 25e / kpl 9 reikää.

Tutustu loma-asuntoihimme kotisivuillamme ja tee varaus kätevästi nettivaraamossa.


http://puustila.com

Tiedustelut ja varaukset myös puhelimitse:

Keskusvaraamo TAHKOcom

Avoinna ma-pe 9-17

Puh. 017 481 400

Keskusvaraamon ollessa suljettuna Puustila Golf & Ski:n toimisto palvelee myös viikonloppuisin ja pyhinä, p. 0400-529899