Pakkasaamuina pelaaminen

Syksyn tullen pakkasaamut ovat taas mahdollisia. Huomioithan tämän suunnitellessasi aamupelejä. Kun kentät ovat kiinni jäässä olevan nurmen vuoksi, varatut ajat peruuntuvat eivätkä siirry eteenpäin.

Kentän avaamisesta päättää kenttämestari, joka tiedottaa tilanteesta caddiemasterille. Kentälle saa mennä vasta caddiemasterin annettua luvan.

Huomioithan, että kirkkaina päivinä auringon nousu aiheuttaa äkillisen lämpötilan alenemisen ja kenttä jäätyy usein auringon noustessa, vaikka ilman lämpötila olisikin plusasteiden puolella. Tahkolla Lake & Forest Coursella on usein vielä muutama aste kylmempää kuin Old Coursella. Jäätyneille tai kuuraisille griineille ei missään tapauksessa saa mennä pelaamaan. Liikkuminen jäätyneellä ruoholla murskaa ruohon solukon, jolloin ruoho kuolee. Tämä koskee myös harjoitusalueiden viheriöitä.

Molemmilla kentillä aloitellaan pikkuhiljaa jo tulevaan talveen varautuminen ja tämän mukanaan tuomat lukuisat eri syystyöt. Nämä työt pyritään tekemään pääsääntöisesti auringon noustua ja ennen kentän avaamista.

Kentät avataan loppukauden ajan klo 9:00, mutta tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin Tahko Golfin osakkaat ja pelioikeuden haltijat vieraineen voivat mennä kentälle ennen kentän virallista avaamista, mutta huom! vain sään niin salliessa ja kentänhoitajien työrauhaa sekä -turvallisuutta kunnioittaen.

Lake & Forest kenttä suljetaan tältä kaudelta sunnuntai-iltana 25.9. Vanhaa kenttää pidetään avoinna tämän jälkeen siihen saakka kun säät sen sallivat.Kuva 7.9. Lake & Forestilta.