SM RalliSprint tuo poikkeuksia Tahkon keskustan liikenteeseen lauantaina 10.6.

Tahko Old Courselle lauantaina 10.6. tulevien ja sieltä lähtevien pelaajien on hyvä huomioida SM rallista aiheutuvat liikennerajoitukset kello 10.30 - 15.00 välisenä aikana.

Tahko SM Sprint tuo rallihuuman aivan Tahkon ytimeen, sillä kilpailun noin 2km mittainen asfalttirata kulkee keskustan alueella.

Tapahtuman varikkoalue sekä lähtö ja maali sijaitsevat Tahko Event Parkissa. Kilpailureitti kulkee muun muassa Event Parkia ja Tahko Spa Hotellia ympäröivällä tiellä, Piazzan ja Break Sokos Hotel Tahkon välisellä piha-alueella, Ukon edustalla sekä Karhun, El Monten, K-Market Tahkon Tähden sekä Rehtin vieressä olevilla Kiljusenkalliontiellä ja Tähtitiellä.

Katso kilpailureitti tästä:

https://www.tahko.com/app/uploads/2023/06/Rallisprint-reittikartta-2048x1614.png.webp

Reitti suljetaan klo 10.30 ja nolla-autojen jälkeen ensimmäinen kilpailija starttaa reitille klo 11.00. Autot lähtevät reitille 30s tai 60s välein. Ensimmäisen kierroksen jälkeen olevalla tauolla reitti avataan noin puoleksi tunniksi, jolloin autoliikenne on mahdollista lähes normaalisti. Tapahtumaan on osallistumassa noin 90 autoa.

Sääskiniementie voidaan pakottavista syistä avata myös kesken kierroksen, jolloin liikennettä päästetään liikenneympyrän läpi esimerkiksi Aholansaareen ja Vanhalle golfkentälle. Tiesulut puretaan heti, kun kilpailu päättyy. Mikäli kaikki sujuu suunnitellussa aikataulussa, normalisoituu ajoneuvoliikenne noin klo 15 alkaen. Kilpailupäivänä alueelle saapumiseen kannattaakin varata enemmän aikaa, varsinkin jos matka suuntautuu tiesulun alueella olevaan kohteeseen. Toinen vaihtoehto on ajoittaa saapuminen aamupäivään ennen klo 10.30 tai iltapäivään klo 15 jälkeen.

Lisätietoa rallista:

https://www.tahko.com/tapahtuma/tahko-sm-sprint/