Tahko Golfin liiketoimintajohtajaksi Juuso Kutvonen

Juuso Kutvonen (41 v.) aloittaa 1.1.2025 Tahko Golfin liiketoiminnasta vastaavana johtajana. Kutvonen tulee kuulumaan PNT tiimiin. Tavoitteena on integroida Tahko Golf tiiviimmin osaksi Tahkon laajaa matkailupalvelutarjontaa.

Juuso Kutvonen on yrittäjätaustainen urheilu- ja tapahtuma-alan ammattilainen, jolta löytyy myös monipuolinen golftausta. Juuso on aktiivisen pelaamisen lisäksi työskennellyt golfin parissa aina kentän hoidosta ryhmävalmennuksiin. Juuso tuntee ennestään Tahkon alueen ja sen toimijat hyvin, järjestettyään Tahkolla mm. kansainvälisiä tapahtumia.

”Golfin toiminnan integrointi tiiviimmin osaksi PNT-konsernia tulee kehittämään kaikkien yhtiöiden toimintaa. Golfissa tärkein tavoite on kasvattaa yhtiön liikevaihtoa sekä kannattavuutta, mikä hyödyttää kaikkia yhtiön osakkaita ja golfaajia.”, kommentoi Heppu Pentti, PNT-konsernin hallituksen puheenjohtaja. PNT tarjoaa jatkossa golfille myös hallinto-, myynti-, markkinointi-, huolto- ja asiakaskokemus resursseja.

”Haluan tässä vaiheessa myös kiittää Tahko Golfin nykyistä toimitusjohtajaa Jukka Ilvaa menneistä vuosista. Jukka jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä vuoden 2025 alkuun asti, jolloin hän jää eläkkeelle.”, Heppu Pentti sanoo.

Asiasta tullaan järjestämään infotilaisuus myöhemmin syksyllä missä Juuso tulee myös esittelemään itsensä golf-yhteisölle. Lisätietoja: Heppu Pentti, heppu@pntgroup.fi

___

Tahko Golf Club Oy on osa PNT Group -konsernia. Konserni koostuu emoyhtiön liiketoiminnasta, PNT Real Estate Oy:stä, PNT Active Oy:stä sekä Tahko Golf Club Oy:stä. PNT Group on osakas myös Tahkocom Oy:ssä, Pro Restaurants Oy:ssä, Tahkon Kehitys Oy:ssä, Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:ssä sekä Pohjois-Savon Matkailu Oy:ssä.