Herkullista ruokaa ja huippuviihdettä Wanhalla Klubilla perjantai-iltana 25.8.

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!
​​​​​​​
Klubin uusien yrittäjien Ville Puustisen ja Mikko Rosendahlin johdolla Klubilla järjestetään perjantaina 25.8. matka herkullisen ruoan ja kansainvälisen musiikin maailmaan. Illan viihdyttäjänä englantilainen muusikko Nigel Smith.

Osuuskauppa PeeÄssän entisen matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajan Ville Puustisen ja entisen ravintolatoimialan ryhmäpäällikön Mikko Rosendahlin nykyinen yhtiö Pro Restaurants Oy osti hiljattain Tahkolla sijaitsevan Pehkubaarin ja Ravintola Wanha Klubin omistajatahon J & J Liinamaa Palvelut Oy:n.

Heidän ensiesiintyminen Tahkolla tapahtuu perjantai-iltana 25.8. Wanhalla Klubilla järjestettävän viihteeellisen illan yhteydessä.

Pöytiin tarjoiltava illan menu, jonka loihtii huippukokki Mikko Rosendahl

  • Alkuruoka: Burratta juustoa, tomaattia ja mantelia
  • Pääruoka: Härän Tournedos, Dijonvoita ja purjoa
  • Jälkiruoka: Uuniomenaa, kanelijäätelöä ja granolaa

Menun hinta 47 €

Wanhalle Klubille voi saapua aloittamaan ruokailun klo 18.30 - 20.00; illan esiintyjä aloittaa klo 19.30

Pöytävaraukset: Kirsi Tiikkainen, 0440 142 912, pehku@tahko.com

​​​​​​​Illan viihteestä vastaa Nigel Smith, eläkkeellä oleva englantilainen ratsastuksenopettaja, joka valmensi yli 25-vuoden ajan Englannissa ja Kiinassa kilparatsastajia. Eläkkeelle jäätyään hän muutti Costa del Solin aurinkoon ja on nykyään päätoiminen viihdyttäjä.

Hän laulaa maailman kuuluisimpia klassikkokappaleita eri artisteilta ja musikaaleista; listalta löytyy mm. Elvistä, Frank Sinatraa, Dean Martinia, Tom Jonesia, Neil Diamondia, Johnny Cashia jne.

Nigel on myös innokas golfari, joka asuu Alhaurinin kentän kupeessa Fuengirolassa ja pelaa tasoituksella 12. Hän vierailee Suomessa ensimmäistä kertaa.

Nigel esiintyy Ravintola El Montessa keskiviikkona 23.8. illalla.