Proshopit

Tahkon ProShop

Hei kaikki Tahkon Golfarit!

Olen ja olen toiminut TarinaGolfin Pro Shopin, tutummin KauppaTarinan vetäjänä ja sittemmin yrittäjänä jo vuosikymmenen ajan. Kauden 2012 alusta saakka vastaan myös Tahkon golfkenttien Pro Shoppien tuotevalikoimasta yhdessä Jukka Koiviston kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä myös PGA Pro Janne Eskolan kanssa. Tuotevalikoimamme koostuu maailmalla tunnetuista golfmerkeistä, ja keskittyminen tiettyihin tuotemerkkeihin takaa asiakkaille sopivat hinnat sekä joustavat toimitukset. Tarkoituksenamme on tarjota golfvälineitä jokaiselle pelaajaryhmälle ja joka kukkarolle. Mikäli jotain haluamaasi tuotetta ei löydy valikoimistamme, kannattaa silti olla yhteydessä, uskon että yhteistyökumppaneidemme kautta voimme olla avuksi.

Golfin ”offseasonilla” palvelumme tavoittaa kätevästi netistä tai olemalla yhteydessä suoraan allekirjoittaneeseen. Pyrkimyksenämme on palvella jokaista vanhaa sekä uutta asiakasta ammattitaidolla, huolella asiakkaan tarpeisiin paneutuen.

Tervetuloa viihtymään Tahkon Pro Shopeissa!

Pete 044 777 3606 pete@kauppatarina.fi www.kauppatarina.fi Ps. Kauttamme myös yritysten logopallot ja muut tuotteet golfiin.
Linkit

» Kauppatarina